16 Nisan Salı

>ESPACE FRANCO­PHONE>FRANSIZCA ÖĞRETİMİ>LABEL’Lİ OKUL- UNE ECOLE LABELİSEE>

FRANCEDUCATION MARKASI

Anaokulumuz, İlkokulumuz ve Ortaokulumuz 2013 yılından beri "Label FrancÉducation" markasına sahiptir.
"Label FrancÉducation" markası kendi millî eğitim programları çerçevesinde, Fransız dilinin ve kültürünün yayılmasını sağlayan yabancı okullara verilir. Bu marka, öğrencilerine Fransız dilini öğreten ve farklı alanlarda Fransızca dilinde çalışma olanağı veren okulları tanır ve onları değerli kılmayı amaçlar. Markanın temel görevi Fransızcayı ikinci dil olarak kusursuz bir şekilde öğretmeyi teşvik etmektir.
Bu seçkin marka, Fransa Dışişleri Bakanlığı tarafından, bakanlıklar arası bir inceleme komisyonunun olumlu görüşü üzerine verilir. Bu inceleme komisyonu, Fransız Dışişleri Bakanlığı, Fransız Milli Eğitim Bakanlığı, Yurt Dışı Fransızca Eğitim Kurumu temsilcilerinden oluşmaktadır.