18 Nisan Perşembe

>ETKİNLİKLER>TÖRENLER>

83 YILLIK ÖZLEM!

Ata’mızın aramızdan ayrılışının 83. yılında saygı ve özlemle andık. Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın ardından Okul Müdürümüz Aylin Kızıler Arslan’ın günün önemini belirten konuşmasıyla anma törenimiz başladı. İlkokul ve ortaokul öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen rozet yarışmasında dereceye giren öğrenciler tebrik edildi. Anma törenimizde; 1.sınıf öğrencilerinin hazırladığı “Mustafa Kemal” adlı şiir sunumu , 3. sınıf öğrencilerin hazırladığı “Kalbimizdesin Atatürk” şarkısı eşliğinde “10 Kasım” adlı şiir sunumu, 4. sınıf öğrencilerinin hazırladığı “ La Promesse ”adlı şiir sunumu, 2. sınıf öğrencilerinin hazırladığı “Rahat Uyu Atatürk” şiir sunumu, 5. sınıf öğrencilerinin hazırladığı “Bir Tutkudur Mustafa Kemal” şiir sunumu, 8.sınıf öğrencilerinin hazırladığı görsel sunum, 7.sınıf öğrencilerinin hazırladığı Fransızca sunum, 7. sınıf öğrencisinin piyano resitaliyle Ata’mızı özlemle andık.