29 Mart Cuma

>ETKİNLİKLER>TOPLUM HİZMET ÇALIŞMALARI>3.SINIFLARIN ÇALIŞMALARI>

3.SINIFLAR TOPLUM HİZMETİ ÇALIŞMASI

Kitaplar sayesinde farklı kültürleri ve yeni bilgileri öğreniyoruz. Eğlenip rahatlarken duyduğumuz kelimelerin çeşidi de artıyor. Kelime dağarcığımızın gelişmesi, söylenenleri anlama ve kendini ifade etme becerisine temel oluşturması açısından büyük önem taşıyor.
Toplumsal kültürümüzün gelişmesinin de okumaya bağlı olduğunu biliyoruz.
Bu amaçla biz üçüncü sınıflar “Toplum Hizmeti Çalışması” olarak yakın çevremizdeki bir köy okuluna kitap yardımı yapmayı hedefledik.
Bu çalışmayı yaparken “Birlikten kuvvet doğar.” atasözüne uygun olarak diğer sınıfların da desteğiyle hedefimizi gerçekleştirdik.
Topladığımız kitapları Tekirdağ Saray ilçesine bağlı Safaalan 75. Yıl Mehmet Uygun İlkokulu’na gönderdik.

Kitaplar okul tarafından teslim alındı. Öğrenciler okul kitaplığını oluşturarak bizlerle fotoğraflarını paylaştılar.
Safaalan İlkokulu idaresi ve öğrencileri okulumuza bu kampanyadan dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Kampanyada bizlerden desteğini esirgemeyen velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.