28 Mart Perşembe

>ETKİNLİKLER>TÖRENLER>

YAŞASIN TAM BAĞIMSIZ, LAİK VE DEMOKRATİK CUMHURİYET

Cumhuriyetimizin 99. yıl dönümü bu yıl okulumuzda coşkulu bir törenle kutlandı. Törenimizde Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından okul müdürümüz Sayın Aylin M. KIZILER ARSLAN günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı ve 29 Ekim dolayısıyla düzenlediğimiz şiir, öykü ve resim yarışmasının ödülleri verildi. Ardından anaokulu öğrencilerimizi Türkçe ve Fransızca sunumlarıyla, 2A sınıfı öğrencilerini “Atam, Mustafa Kemal Paşam” sunumuyla izledik. 7. sınıf öğrencilerimizin görsel sunumlarını, 5B sınıfı öğrencilerinin “Cumhuriyet” oratoryosu takip etti. 1. sınıf öğrencilerimizin “Uzanıyor Sonsuza Cumhuriyetim” şarkısı, 5A sınıfının Fransızca sunumlarıyla devam etti. 3A sınıfının “Cumhuriyet Güneşi” oratoryosunun ardından 8A sınıfı öğrencileri Fransızca sunumları ile karşımızda oldu. Törenimiz 6A sınıfı öğrencileri tarafından seslendirilen “Cumhuriyet Marşları” ile son buldu.