22 Nisan Pazartesi

>ETKİNLİKLER>ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARILARI>

FRANSIZCA YARATICI YAZI YARIŞMASINDA BAŞARIMIZ

APFI – İstanbul Fransızca Öğretmenleri Derneği tarafından düzenlenen “Francophonie ve Ben” konulu Fransızca Yaratıcı Yazarlık yarışmasına katılan öğrencilerimiz okulumuza iki ödül kazandırdı.

Her yıl mart ayında gerçekleşen Francophonie Haftası çerçevesindeki etkinliklerde bu yıl, APFI’nin düzenlediği bir yaratıcı yazı yarışması da yer aldı. “Francophonie ve Ben” başlıklı yarışmanın jürisinde farklı kurumlardan öğretmenler görevlendirildi. Yarışmaya A1-A2 kategorisinde yarışan öğrencilerimiz bizleri gururlandırdı. Yarışmada okulumuzu temsil eden 7C sınıfından Nil Özdemir birinci olurken 7A sınıfından Azra Şahin üçüncülük ödülüne layık görüldü. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, Fransızca yazı alanındaki başarılarının devamını diliyoruz.