27 Nisan Cumartesi

>OKULUMUZ>

TSE OKULUM TEMİZ BELGEMİZ

Sayın Veliler ve Sevgili Öğrenciler,
Sizlere, 2020-2021 eğitim öğretim yılının başında Türk Standartları Enstitüsüne; Okulum Temiz belgesi için başvurduğumuzu duyurmuştuk. Eylül ayındaki başvurumuzun ardından oluşturduğumuz Acil Durum Ekipleri ile, okulumuzun COVİD-19 salgın önleme kriterlerine uygun hale getirilmesi için gerekli tüm hazırlıkları tamamladık. Yapılan denetim sonrasında; okulumuz COVİD19 Salgın Önleme kriterlerinin yüzde yüzünü karşılayarak, TSE Belgelendirme Ofisi tarafından verilen ’Okulum Temiz’ belgesini almıştı.
Bir yıl süreli olarak düzenlenen ‘Okulum Temiz’ belgemizin geçerliliğini 2021-2022 eğitim yılında da yenilemek üzere yaptığımız başvurumuzun ardından, ilgili kurum tarafından yapılan denetim sonucunu sizlerle paylaşmak istiyoruz.
COVİD-19 salgının önemini kaybetmeden ve farklı varyantlarla tüm dünya toplumunu etkilediği bir gerçektir. Bu doğrultuda tüm birimleri ile yüz yüze eğitim veren ve temaslı bildirimleri noktasında günü gününe veliler ile paylaşımda bulunan okulumuz; TSE belgelendirme uzmanları tarafından yapılan belge yenileme denetiminde kusursuz bulunarak, yeniden, ‘Okulum Temiz’ belgesine layık görülmüştür.
Sizlerin de hijyen standartlarından ve dolayısıyla güvenilirliğinden memnun olduğunuz okulumuzun, COVİD-19 salgınına karşı hazır olduğu bir kez daha tescillenmiş bulunmaktadır.
Konuyu bilgilerinize sunar, bu vesile ile Belgemizi sizlerle paylaşmaktan onur duyarız.
Emeği geçen tüm çalışanlarımıza bir kez daha teşekkür eder, hepimize sağlıklı ve güzel günler dileriz.
Saygılarımızla,