27 Nisan Cumartesi

>EĞİTİM ÖĞRETİM>ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME>

ÖLÇME DEĞERLENDİRME SINAV TAKVİMİ (2023-2024)

Sevgili Öğrencimiz, Sayın Velimiz,

Nitelikli bir eğitim için okulumuzda ölçme ve değerlendirme anlayışı, hem öğrenme sürecini hem de öğrenme sonuçlarını değerlendirme esasına dayanır. Öğrencinin akademik gelişimini objektif bir şekilde değerlendirerek öğrenciye, öğretmene ve veliye doğru geri bildirimlerde bulunur. Bu amaçla yapılan çalışmaları okulumuzun sitesinde “ Ölçme ve Değerlendirme ” bölümünde bulabilirsiniz.
2023– 2024 Eğitim ve Öğretim yılında Ölçme ve Değerlendirme Birimi tarafından gerçekleştirilecek olan; dikkat geliştirme çalışmaları, genel değerlendirmeler, yetenek geliştirme çalışmaları, kurumsal denemeler, Fransızca ve Türkçe iç sınav denemelerinin tarihlerini gösteren takvim ekte sunulmuştur. Takvimin son sayfasında ise sınav sonuçlarına ulaşabileceğiniz bağlantı adresi bulunmaktadır.
Bilgilerinize sunarız.

Sağlıklı, huzurlu, başarılı bir yıl diler, sevgi ve saygılarımızı iletiriz.