26 Nisan Cuma

>ETKİNLİKLER>TÖRENLER>

100 YIL DEĞİL İLELEBET CUMHURİYET

Cumhuriyetimizin 100. yılını kutladığımız törenimiz Saygı Duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Okul Müdürümüz Sayın Aylin KIZILER ARSLAN’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasından sonra 1. sınıf öğrencilerimiz "29 Ekim" şiirinin sunumunu yaptılar. Ardından idealist bir tarih öğretmeninin anlatımından Milli Mücadele’yi dinledik. 4. sınıf öğrencilerimizin Fransızca şiir sunumundan sonra 3 sınıf öğrencilerimiz "Atatürk Devrimleri" sunumlarını yaptı. 5 sınıf öğrencilerimizin "Cumhuriyet" şiirinden sonra 8. sınıf öğrencilerimiz Fransızca şiirlerini seslendirdiler. Törenimiz 2. sınıf öğrencilerimizin "Feda Türkiye’m rontunun ardından 7. sınıf öğrencilerimizin söylediği "Cumhuriyet Marşları" ile devam etti. Son olarak bütün okul hep bir ağızdan "Gençliğin Ata’ya Cevabını" çok yüksek sesle okuyarak törenimizi bitirdik.