27 Nisan Cumartesi

>ETKİNLİKLER>TÖRENLER>

ATA’M İZİNDEYİZ!

Atatürk diyor ki:

“Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kâfidir.”

Ata’mızın aramızdan ayrılışının 85. yılında saygı ve özlemle andık. Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın ardından Okul Müdürümüz M. Aylin Kızıler Arslan’ın günün önemini belirten konuşmasıyla anma törenimiz başladı. İlkokul ve ortaokul öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen “Atatürk ” konulu rozet yarışmasında dereceye giren öğrenciler sahneye davet edildi. 5.sınıf öğrencilerinin hazırladıkları “10 Kasım” adlı şiir sunumu, 7. sınıfların hazırladığı görsel sunum, 6.sınıfların hazırladığı “Qui est Atatürk” Fransızca sunumu, 1. sınıf öğrencilerin hazırladığı “Fikirler Ölmez” adlı ront , 2. sınıf öğrencilerin hazırladığı “Çocuk Kalbimde Atatürk, Atatürk Ne Demek?” adlı şiir sunumu, 3.sınıf arkadaşlarımızın hazırladığı “ La vie est brève” ve “À neuf heures cinq” adlı Fransızca şiir sunumundan sonra 4. sınıf öğrencilerinin “ Son Vals” adlı dans gösterisini izledik. 8. sınıf öğrencilerinden oluşan okul korosu seslendirdikleri şarkılarla Ata’mızı yâd ettik.