28 Nisan Pazar

>OKULUMUZ>100.YIL ETKİNLİKLERİMİZ>

1.SINIFLAR TOPLUM HİZMETİ ÇALIŞMAMIZ

Bu yıl 1. sınıflar olarak toplum hizmeti çalışmamızda Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne, kız çocuklarının okuması için bağışta bulunmaya karar verdik. Cumhuriyetimizin 100. yılını gururla kutladığımız bu günlerde toplum hizmeti çalışmamızla birçok kız arkadaşımıza destek olacağımızı bilmenin mutluluğunu yaşıyoruz.
Özel Bahçeşehir Neslin Değişen Sesi Okulları olarak bağışımızı 20 Aralık 2023 tarihinde okulumuzu temsilen 1.Sınıflardan 4 arkadaşımızla birlikte Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ni ziyaret ettik.
Ziyaretimiz sırasında dernek yetkililileri ile kız çocuklarının okumasının neden önemli olduğunu konuştuk ve derneği gezdik. Sayın Türkan SAYLAN’ ı andık.
Siz değerli arkadaşlarımıza ve öğretmenlerimize destek olduğunuz için teşekkür ederiz. Anlamlı katkılarımız için bizlere teşekkür belgesi verdiler. Almış olduğumuz teşekkür belgesini Okul Müdürümüz Sayın Aylin KIZILER ARSLAN’ a takdim ettik.