27 Nisan Cumartesi

>ETKİNLİKLER>SEMİNER - SÖYLEŞİ - SERGİ>

ZÜLEYHA ERSİNGÜN İLE ÇEVRİM İÇİ SÖYLEŞİ

4. sınıf öğrencileri, 14 Şubat Çarşamba günü “Hayal Peşinde” kitabının yazarı Züleyha Ersingün ile çevrimiçi bir söyleşi gerçekleştirdiler.
Öğrencilerimiz bu kitap sayesinde, Hayal ve Maja’nın internette başlayıp İstanbul’un tarihi sokaklarına, oradan da Çocuk Ülkesi’ne uzanan dostluklarına yolculuk yapma fırsatını yakaladılar.
Hayal ve Maja’nın koruyucu gözü ararken kendilerini nasıl bir macera içinde bulduklarını, kendilerinin ve tüm çocukların teknolojiyle kuşatılmış yaşamlarını küçük dokunuşlarıyla nasıl güzelleştirdikleri fark ettiler.

Söyleşi boyunca yazarımız, öğrencilerimizin kitap ile ilgili sorularını keyifle yanıtladı. Bu güzel söyleşi için Züleyha Ersingün’e teşekkür ediyor ve sevgilerimizi iletiyoruz.