26 Nisan Cuma

>ETKİNLİKLER>SEMİNER - SÖYLEŞİ - SERGİ>

2.SINIFLAR YAZAR ETKİNLİĞİ BURCU ÜNSAL ÇEKÜÇ İLE SÖYLEŞİ

2. sınıf öğrencileri, 12 Mart Salı günü “Biri Şu Sayıları Toplasın” kitabının yazarı Burcu ÜNSAL ÇEKÜÇ ile bir söyleşi gerçekleştirdiler. Okudukları kitabın yazarıyla kitap hakkında sohbet edebilmek, akıllarına takılanları sorabilmek öğrencilerimiz açısından çok heyecan vericiydi. Öğrencilerimiz bu kitap sayesinde, öğrenim hayatları boyunca matematik dersinin görünenin aksine daha eğlenceli ve keyifli bir yolculuğa eşlik ettiğinin farkına vardılar. Yazarımız kitapta yer alan Çınar ve arkadaşlarının problemleri birlikte çözerken hem aralarındaki farklılıkların nasıl oluştuğundan hem de yaratıcı aklın nesilleri nasıl bir araya getirebilme gücünü fark etmelerini sağladı. Söyleşinin sonunda yazarımız, öğrencilerimizin kitaplarını imzaladı. Bu güzel etkinlik için Burcu ÜNSAL ÇEKÜÇ’e teşekkür ediyor ve sevgilerimizi iletiyoruz.